Cronòmetre en línia

Published on Sunday, November 2nd, 2014

Controlar el temps que tardem a realitzar les diferents tasques del dia a dia és una bona manera d’augmentar la nostra productivitat. Per a molts de nosaltres, l’ordinador és un forat negre on desapareixen les hores, i quan ens adonem ha passat la tarda sense fer absolutament res, moment en què ens fem la clàssica pregunta: I què he fet jo en tot el dia?
Una solució per a aquest problema és ChronMe, un cronòmetre en línia que t’ajudarà a calcular el temps que empres en realitzar les diferents activitats quotidianes, duent a terme un registre interactiu que, a manera de llista, et mantindrà al corrent de les activitats que has realitzat, l’hora de començament, i el temps que has tardat a dur-les a terme.
El cronòmetre online ChronMe funciona desde el 2008 en la versió anglesa. Fins avui dia hem rebut numeroses felicitacions d’usuaris que utilitzen el cronòmetre online per:
  • preparar els seus discursos
  • monitoritzar el temps en els seus projectes
  • monitoritzar parades en una fàbrica
  • medir el temps entre contraccions abans del part
  • monitoritzar els temps de les trucades d’un callcenter
  • monitoritzar les peticions en una empresa de Taxis
  • sincronitzar video d’alta velocitat
Amb un format intuïtiu, simplement compta amb dos botons: amb un arranques i pares el temps, i amb l’altre reinicies el cronòmetre. Cada vegada que paris el cronòmetre, una linia nova apareixerà a la llista, indicant l’hora d’inici, el temps transcorregut, i la data exacta en què va ser realitzada.
Les llistes elaborades poden ser descarregades a l’ordinador en format CSV i SCSV, i importades desde qualsevol programa compatible, com per exemple l’Excel. Generalment a Europa el format SCSV et posarà les dades directament en columnes quan l’obris a l’Excel. El millor és que provis quin format et va millor.

Comments are closed.