Internetinis Chronometras

Published on Saturday, October 25th, 2014

Laiko planavimas yra geras būdas padidinti savo produktyvumą. Daugumai mūsų kompiuteris yra lyg juodoji skylė krui suvalgo visas mūsų laisvo laiko valandas, ir taip visa vakarą nenuveikiame nieko naudingo. Tada ir paklausiame saves tipiško klausimo: Ką aš šiandien nuveikiau?
Vieną sprendimą į tai galime rasti ChronMe, internetinis chronometras kuris suskaičiuos praleistą laiką sudarydamas keleto tavo dienos darbų lentelę. Žinosite visus dalykus kuriuos darėte, kada juos pradėjote daryti ir kiek laiko tai jūms užtruko.
Angliška ChronMe internetinio chronometro versija jau veikia nuo 2008. Iki šiol sulaukėme gan nemažai gerų klientų atsiliepimų kuriems ChronMe padėjo atlikti šiuos dalykus:
  • Paruošti kalbas
  • Stebėti projektų laikus
  • Stebėti gamyklinius uždelsimus
  • Palyginti skambučių laikus kontaktų centruose
  • Stebėti užsakymus taksi įmonėje
  • Sinchronizuoti aukštos kokybės video
Inovatyvus dizainas turi tik du mygtukus: vienas mygtukas pradeda ir sustabdo chronometrą, o kitas jį sustabdo. Kaskart sustabdžius chronometra atsiras nauja linija rodanti kada prasidėjo veikla, kiek laiko praėjo ir tikslią data kada tas įvyko.
Sąrašai po to gali būti atsiųsti CSV ir SCSV formatais, kurie gali būti įkelti į daugumą programų kaip Excel. Daugumai Europiečių vartotojų SCSV formatas sustatys duomenis į eilutes atidarius failą per Excel. Geriausia būtų bandyti atrasti variantą kuris jums tiktų geriausiai.

Comments are closed.